Rezumat Basmele Omului - Vladimir Colin

 Aventura lecturii, pe care o propun Basmele Omului, istorisirile feerice cu zmei și cu zâne, cu vrăjitoare și eu spiriduși, bucuria și exultarea pe care le aduce un deznodământ fericit, satisfacția cu care ne umple sufletul o „întorsătură" neașteptată, o prefacere subită, este una care ne educă în spiritul supremei perfecțiuni.
Citește tot rezumatul cărții Basmele Omului... O perfecțiune care încape deodată în puterea unei miraculoase gratii... Vladimir Colin face dovada unei inteligențe artistice și a unei autenticități a fibrei scriitoricești, păstrând nealterată arhitectură originară, inițiatică a basmului și adăugând un tonus ficțional cosmopolit și modern.  Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Basmele Omului?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Basmele Omului și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Basmele Omului scrisă de Vladimir Colin. Basmele Omului a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Basmele Omului este editura CARTEX - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CARTEX aici. Cartea Basmele Omului face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte rezonabil de groasă - are 207 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Basmele Omului și, de asemenea, sperăm că autorul Vladimir Colin, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII BASMELE OMULUI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde