Rezumat Legendele Tarii lui Vam - Vladimir Colin

Legendele Țării lui Văm: O mitologie a omului, un roman științifico-fantastic de fantezie istorică a apărut prima dată în 1961 și republicată în multe alte ediții este una dintre puținele cărți românești traduse în limbile franceză, germană, bulgară, cehă, polonă, engleză, rusă și japoneză.
Citește tot rezumatul cărții Legendele Tarii lui Vam... Colecția franceză Metal hurlant a transpus-o în 1989 într-o bandă desenată realizată de croatul Igor Kordej. Din toată abundența și diversitatea genologică, cel mai bine par a rezista postum - în sine, dar și în contextul schimbător al unor fluctuații de gust, de audiență sau capricii ale modei, pe plan național, dar mai ales internațional — 'prozele scurte' SF și romanele fantasy. În special în acest din urmă domeniu, Vladimir Colin deține o incontestabilă preeminentă, fiind principalul exponent al 'genului' fantasy în literatura rornana. Se deschidea astfel calea care avea să se dovedeasea cea dintâi înzestrare a scriitorului, înzestrare ce constă, în esență, într-un foarte abundent debit imaginativ, copleșitor prin sine când e lăsat să debordeze, o mirifică și eflorescența imaginație a feericului și totodată a realului concret 'veridic', pe care-o probase Vladimir Colin încă în anii '50, ca autor de basme.   Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Legendele Tarii lui Vam?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Legendele Tarii lui Vam și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Legendele Tarii lui Vam scrisă de Vladimir Colin. Legendele Tarii lui Vam a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Legendele Tarii lui Vam este editura CARTEX - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CARTEX aici. Cartea Legendele Tarii lui Vam face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte ușor de citit, are doar 192 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Legendele Tarii lui Vam și, de asemenea, sperăm că autorul Vladimir Colin, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII LEGENDELE TARII LUI VAM PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde