Rezumat Babel - Vladimir Colin

„Regizat cu abilitate perversă, spectacolul iluziilor simulează perfect viața, înșelând astfel simțurile celor supuși unui soi de original de extorcare psihică. Însăși interzisă planetă Babel, penitenciar de lux și loc de sinistră tortura morală rezervată asupra cărora experimentează Scat Mor, nu e altceva decât invenție aburoasă, fără acoperire în realitatea materială a lucrurilor.
Citește tot rezumatul cărții Babel... (...) În SF-ul românesc Vladimir Colin a impus un stil inconfundabil, de rafinată virtuozitate. “ Mircea Oprită Premiul Eurocon Premiul Europa pentru cel mai bun roman „Pe jilțul arhaic ale cărui brațe închipuiau, potrivit unei vechi tradiții terestre, doi lei cu boturile căscate, în încăperea cu aerul înfiorat de sfârâitul intermitent al faclelor, trupul firav părea neobișnuit de mărunt. O mantie de blană aurie, închisă la piept cu niște copci strălucind stins, îl ascundea tot. Doar capul răsărea din gulerul amplu și Ralt privi lung față cu obrajii surpați și pielea zbârcită mărunt, ca pielița unui măr putred, tâmplele scobite, nasul subțire și ochii de un negru pra­fuit sub aripile stufoase ale sprâncenelor albe, până în dreptul cărora cobora o căciuliță croită din aceeași blană de aur. “ Vladimir Colin Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Babel?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Babel și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Babel scrisă de Vladimir Colin. Babel a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Babel este editura NEMIRA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NEMIRA aici. Cartea Babel face parte din categoria SF & Fantasy. Este o carte ușor de citit, are doar 184 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Babel și, de asemenea, sperăm că autorul Vladimir Colin, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

RECENZIILE CĂRȚII BABEL PUBLICATE PE BOOKNATION

Editura Nemira își așteaptă cititorii la Gaudeamus cu o mulțime de titluri noi în colecțiile Nautilus SF&F, Young Adult, Anticipația și Babel, cărți de Crăciun, pachete cadou și prețuri speciale de târg.
Editura Nemira lansează un nou roman semnat de scriitoarea de origine indiană Jhumpa Lahiri – Porecla, în colecția Babel.
Busola, romanul câștigător al premiului Goncourt în 2015, de Mathias Enard, apare la editura Nemira, în colecția Babel, în traducerea lui Cristian Fulaș.
0 secunde