Rezumat Babel - Vladimir Colin - Vladimir Colin

„Regizat cu abilitate perversă, spectacolul iluziilor simulează perfect viața, înșelând astfel simțurile celor supuși unui soi de original de extorcare psihică. Însăși interzisă planetă Babel, penitenciar de lux și loc de sinistră tortura morală rezervată asupra cărora experimentează Scat Mor, nu e altceva decât invenție aburoasă, fără acoperire în realitatea materială a lucrurilor.
Citește tot rezumatul cărții Babel - Vladimir Colin... (...) În SF-ul românesc Vladimir Colin a impus un stil inconfundabil, de rafinată virtuozitate. “ Mircea Oprită Premiul Eurocon Premiul Europa pentru cel mai bun roman „Pe jilțul arhaic ale cărui brațe închipuiau, potrivit unei vechi tradiții terestre, doi lei cu boturile căscate, în încăperea cu aerul înfiorat de sfârâitul intermitent al faclelor, trupul firav părea neobișnuit de mărunt. O mantie de blană aurie, închisă la piept cu niște copci strălucind stins, îl ascundea tot. Doar capul răsărea din gulerul amplu și Ralt privi lung față cu obrajii surpați și pielea zbârcită mărunt, ca pielița unui măr putred, tâmplele scobite, nasul subțire și ochii de un negru pra­fuit sub aripile stufoase ale sprâncenelor albe, până în dreptul cărora cobora o căciuliță croită din aceeași blană de aur. “ Vladimir Colin Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Babel - Vladimir Colin?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Babel - Vladimir Colin și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Babel - Vladimir Colin scrisă de Vladimir Colin. Babel - Vladimir Colin a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Babel - Vladimir Colin este editura NEMIRA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NEMIRA aici. Cartea Babel - Vladimir Colin face parte din categoria SF & Fantasy. Este o carte ușor de citit, are doar 184 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Babel - Vladimir Colin și, de asemenea, sperăm că autorul Vladimir Colin, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII BABEL - VLADIMIR COLIN PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

1 secunde