Rezumat Urina apa sfanta - Harald W. Tietze

Puțini oameni sunt dispuși să vorbească deschis despre un subiect ca terapia prin urină. Singurele persoane dispuse să vorbească în public despre ea sunt cele care s-au vindecat miraculos prin urinoterapie și care doresc să își împărtășească această cunoaștere cu semenilor lor.
Citește tot rezumatul cărții Urina apa sfanta... Urina conține substanțe minerale, aminoacizi, enzime, hormoni, și așa mai departe, dar și antidoturi specifice, esențiale pentru starea dumneavoastră de bine. Dacă ar trebui să cumpere cele peste 2.500 de ingrediente care pot fi extrase din urină, majoritatea a oamenilor nu și le-ar putea permite din punct de vedere financiar.    Cartea pe care v-o oferim este traducerea celei de-a treia ediții a lucrării Urina. Apa sfântă și conține multe informații referitoare la acest remediu miraculos, informații ce au fost dezbătute în cadrul celei de-a treia Conferințe Mondială de Urinoterapie, care s-a ținut în Brazilia. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Urina apa sfanta?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Urina apa sfanta și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII URINA APA SFANTA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE