Rezumat Povesti - Charles Perrault

O lucrare în care se pot descoperi unele dintre cele mai îndrăgite povești ale copilăriei, alături de personaje deja clasice. Cuprins Cenușăreasă, Motanul încălțat, Frumoasa adormită, Piele de Măgar, Zânele, Scufița Roșie, Barbă-Albastră, Degețel, Riquet Moțatul Cartea prezintă frumoase ilustrații alb-negru.
Citește tot rezumatul cărții Povesti... Fragment: " Era odată un om care avea case frumoase în oraș și la țară, vase din aur și din argint și trăsuri aurite. Dar, din nefericire, acest bărbat avea barba albastră. Acest lucru îl făcea atât de urât și de îngrozitor ca toate femeile fugeau când îl vedeau. Una dintre vecinele lui avea două fete, amândouă foarte frumoase. Într-o zi, el o ceru pe una dintre ele de nevastă și o lăsă pe mama să aleagă pe care ar vrea să i-o dea. Dar nici una dintre ele nu voia, căci în afară de culoarea bărbii lui, el se mai însurase deja cu câteva femei și nimeni nu știa ce se întâmplase cu ele. Pentru a se cunoaște, Barbă-Albastră le invită împreună cu mama lor, cu patru dintre prietenele lor și câțiva tineri din vecinătate într-una din casele lui de la țară. Ei rămaseră acolo opt zile să se plimbe, să meargă la vânătoare, să pescuiască, să danseze și să mănânce. Toate se petrecură atât de bine, încât mezina începu să creadă că stăpânul acelui loc nu avea barbă atât de albastră și că era un om de treabă. " Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Povesti?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Povesti și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII POVESTI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE