Rezumat Judecata In Cazul Recunoasterii Invinuirii - Magdalena Iordache

Caracterul inedit, complexitatea și specificul instituției de drept procesual penal a judecății în cazul recunoașterii învinuirii au generat un interes cu totul aparte în rândul teoreticienilor și practicienilor dreptului.
Citește tot rezumatul cărții Judecata In Cazul Recunoasterii Invinuirii... În fața unei teme atât de interesante, a unei bogate și diversificate jurisprudențe, lucrarea de față pune întrebări și sugerează soluții unor probleme noi, încercând să deslușească, în raport cu numeroase controverse doctrinare, mecanismul judecății în cazul pledoariei de vinovăție. Lucrarea Judecată în cazul recunoașterii învinuirii, structurată în șapte capitole, prezintă elemente de drept comparat în materia justiției negociate, procedura simplificată a judecății fiind evaluată într-o privire comparativă asupra dispozițiilor anterioare și a prevederilor noului Cod de procedură penală. Răspunzând nevoii de a analiza problemele teoretice și practice apărute ca urmare a aplicării instituției, monografia beneficiază de studiul practicii judiciare a Secției penale a Înaltei Curți de Casație și Justiție. Adresată deopotrivă teoreticienilor și practicienilor din domeniul dreptului procesual penal, lucrarea contribuie, prin spiritul său critic, prin răspunsurile date unor întrebări esențiale cu privire la sensul reglementării, la clarificarea unor idei, prilejuind astfel un moment de reevaluare a conceptelor și a tradiției juridice Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Judecata In Cazul Recunoasterii Invinuirii?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Judecata In Cazul Recunoasterii Invinuirii și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ