Rezumat Misterul regelui. Despre scris - Stephen King

Într-un fel profund personal, Stephen King pune sub lupa literatură. A lui și a altora. Vine cu trusa de instrumente a scriitorului. Plus lista de lecturi obligatorii. Plus teme pentru acasă. Plus secvențe de viață privată și episoade dintr-un trecut neocolit de senzații tari, trecutul unui scriitor admirat de milioane de cititori.
Citește tot rezumatul cărții Misterul regelui. Despre scris... Plus nenumărate idei despre literatură și măștile ei, despre ficțiune și forțele ei, despre cititori și dorințele lor. Pe scurt, Misterul regelui. Despre scris este una dintre cele mai influente cărți despre literatură și cum se face ea din ultimele decenii. „Combinație fascinantă de autobiografie și eseu, Misterul regelui. Despre scris este o călătorie foarte personală printre cărțile și filmele care l-au inspirat pe extraordinarul scriitor Stephen King, o incursiune în metodele lui de lucru, care îi va inspira fără îndoială pe scriitorii aspiranți din lumea întreagă.“ - Publishing News Fragment din cartea "Misterul regelui. Despre scris " de Stephen King "Pe mine nu prea mă interesa procesul tipografic și nu mă interesau deloc misterele developării și ale reproducerii fotografiilor. Nu mă pasiona să montez schimbătoare Hearst la automobile, să fac cidru sau să văd dacă o anumită formulă va trimite o rachetă de plastic în stratosfera (de obicei, nu ajungea nici deasupra casei). Între 1958 și 1966, principala mea pasiune au fost filmele. Pe când anii cincizeci făceau loc anilor șaizeci, în zona noastră nu erau decât două cinematografe, ambele în Lewiston. „Empire" era prima alegere, unde se proiectau pelicule Disney, epopei biblice și musicaluri în care mulțimi de oameni spilcuiți dansau și cântau pe ecran lat. Mergeam la acestea dacă avea cine să mă ducă - în definitiv, un film era totuși un film dar nu-mi plăceau foarte mult. Erau plictisitor de „corecte". Erau previzibile. În timpul lui The Parent Trap nu făceam decât să sper că Hayley Mills va da peste Vic Morrow din The Blackboard Jungle. Asta ar mai fi însuflețit puțin lucrurile, pentru Dumnezeu! Credeam că a vedea fie și numai pentru o clipă cuțitul de buzunar și privirea de sfredel ale lui Vic ar fi redat un minim de perspectivă echitabilă problemelor domestice lipsite de importanță ale lui Hayley. Iar când stăteam noaptea întins în pat, sub cornișa acoperișului, ascultând vântul printre copaci sau șobolanii din pod, n-o visam pe Debbie Reynolds în rolul lui Tammy sau pe Sandra Dee în cel al lui Gîdget, ci pe Yvette Vickers din Attack of the Giant Leeches sau pe Luana Anders din Demenția 13. Departe de mine gândul la dulcegării; departe de mine gândul la sentimentele înălțătoare; departe de mine gândul la Alba-că-Zăpada și ai săi șapte pitici blestemați. La treisprezece ani, voiam monștri care devorau orașe întregi, cadavre radioactive care ieșeau din ocean și îi înghițeau pe cei care practicau surfingul și fete cu sutiene negre care arătau că vai de ele. Filme de groază, filme science fiction, filme despre găști de adolescenți puși pe rele, filme despre ratați pe motociclete - astea erau lucrurile care-mi stârneau interesul. " Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Misterul regelui. Despre scris?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Misterul regelui. Despre scris și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Misterul regelui. Despre scris scrisă de Stephen King. Misterul regelui. Despre scris a apărut în anul 2016. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2016 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Misterul regelui. Despre scris este editura NEMIRA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NEMIRA aici. Cartea Misterul regelui. Despre scris face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte rezonabil de groasă - are 280 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Misterul regelui. Despre scris și, de asemenea, sperăm că autorul Stephen King, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII MISTERUL REGELUI. DESPRE SCRIS PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde