Rezumat Tragedia si suferintele omului Mihai Eminescu. Ultimii sase ani din viata - Gavril Cornutiu

Pe măsură ce gloria postumă a Poetului creștea, o seamă de „specialiști" .și răuvoitori au căutat să exagereze, fie așa-zisă „alienare mintală" a acestuia, din ultimii ani ai vieții, fie să înfățișeze drept reală contamină-rea cu sifilis, spre a crea o contrapondere denigratoare aureolei.
Citește tot rezumatul cărții Tragedia si suferintele omului Mihai Eminescu. Ultimii sase ani din viata... E meritul domnului Gavril Cornuțiu ca demonstrează acum, fără drept de replică, din perspectiva unui medic și profesor specialist de larg orizont, bazat și pe cercetările anterioare, ca M.Eminescu a fost, fiziologic, până în ultima clipă, un om normal, așa încât, dacă presupusele boli (în special surmenajul) ar fi fost tratate la timp și cu bună credință, Autorul inegalabil ar fi putut trăi încă mulți ani spre a-și definitiva măcar o parte din vastele proiecte. Lucrarea pune capăt, între altele, discuțiilor interminabile despre „tristă" moștenire genetică transmisă de înaintași și deschide noi perspective asupra înțelegerii biografiei poetului național, sugerând culpabilitatea celor care-l puteau salva și n-au făcut-o. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Tragedia si suferintele omului Mihai Eminescu. Ultimii sase ani din viata?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Tragedia si suferintele omului Mihai Eminescu. Ultimii sase ani din viata și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Tragedia si suferintele omului Mihai Eminescu. Ultimii sase ani din viata scrisă de Gavril Cornutiu. Tragedia si suferintele omului Mihai Eminescu. Ultimii sase ani din viata a apărut în anul 2016. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2016 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Tragedia si suferintele omului Mihai Eminescu. Ultimii sase ani din viata este editura SAECULUM VIZUAL - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura SAECULUM VIZUAL aici. Cartea Tragedia si suferintele omului Mihai Eminescu. Ultimii sase ani din viata face parte din categoria Biografii. Este o carte ușor de citit, are doar 128 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Tragedia si suferintele omului Mihai Eminescu. Ultimii sase ani din viata și, de asemenea, sperăm că autorul Gavril Cornutiu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde