Rezumat Gandurile peregrinului - Gavril Cornutiu

Meditațiile din volum  reprezintă drumul meu către mine însumi. Acestă definiție a fost folosită, de fapt, în celebre meditații filosofice. Fiecare ne naștem cu puterea de a ne mira și cu visul de a cunoaște cu toate simțurile realitatea care, cu cât este mai îndepărtată, cu atât pare mai fabuloasă și de domeniul basmului.
Citește tot rezumatul cărții Gandurile peregrinului... Pe măsură ce te plimbi prin lume, printre lucruri, printre oameni, confruntarea dintre imaginea din mintea ta și realitatea propriu-zisă are, ca prim rezultat, anularea misterului care sălășluiește în acea realitate din tine. Se pierde un fel de vrajă. Dar, pe măsură ce încerci să înțelegi realitatea în cauză, ancorând-o în realitățile pe care le-ai întâlnit deja, se naște o altă uimire și o altă vrajă, cu mult mai profundă. Este o mare diferență între uimirea în fața performanței și uimirea în fața devenirii performanței. este o mare diferență între uimirrea în fața performanței și uimirea în fața devenirii performanței. Orice victorie este glorioasă,  dar este cu mult mai măreață luptă care a permis victoria. este distanța de la a auzi la a asculta, de la a vedea la a privi. Lumea toată este plină de frumuseți și de minuni, iar un suflet, cât timp nu s-a uscat, este reverberant cu ele și ajunge, astfel, cunoscându-le, la uimirea supremă, care este uimirea înțelegerii fondului aparențelor. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Gandurile peregrinului?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Gandurile peregrinului și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Gandurile peregrinului scrisă de Gavril Cornutiu. Gandurile peregrinului a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Gandurile peregrinului este editura SAECULUM VIZUAL - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura SAECULUM VIZUAL aici. Cartea Gandurile peregrinului face parte din categoria Memorii Jurnal. Este o carte rezonabil de groasă - are 288 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Gandurile peregrinului și, de asemenea, sperăm că autorul Gavril Cornutiu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde