Rezumat Matematica cls 4 - Caiet - Rodica Chiran, Mihaela-Ada Radu

Auxiliar al Manualului de Matematică pentru clasa a IV-a câștigător al licitației de anul acesta, prezentul caiet este perfect structurat pentru a răspunde tuturor exigențelor momentului, urmând pas cu pas programa școlară și dezvoltând fiecare temă propusă astfel încât să înlesnească învățarea.
Citește tot rezumatul cărții Matematica cls 4 - Caiet... Oferta de exerciții este largă, diversificată, prezentând o multitudine de modele din viața de zi cu zi, menite să-i ajute pe elevi să facă fără dificultate corelația dintre concret și abstract, dintre practic și teoretic, și creând toate condițiile cristalizării unei gândiri libere și raționale totodată. Îl recomandăm ca pe un suport real în munca dascălilor și elevilor Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Matematica cls 4 - Caiet?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Matematica cls 4 - Caiet și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Matematica cls 4 - Caiet scrisă de Rodica Chiran, Mihaela-Ada Radu. Editura la care s-a publicat cartea Matematica cls 4 - Caiet este editura ARAMIS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ARAMIS aici. Cartea Matematica cls 4 - Caiet face parte din categoria Manuale Clasa 4. Este o carte ușor de citit, are doar 112 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Matematica cls 4 - Caiet și, de asemenea, sperăm că autorul Rodica Chiran, Mihaela-Ada Radu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde