Rezumat Stiinte ale naturii cls 4 - Caiet - Dumitra Radu, Mihaela-Ada Radu

Pentru a-ți veni în ajutor în fixarea și consolidarea cunoștințelor dobândite la „Științe“ în anul acesta, noi am conceput acest caiet pentru cele două semestre pe care le vei parcurge. După ce vei fi atent la explicațiile date de învățător și vei citi lecția din manual, vei avea posibilitatea să-ți notezi schema lecției sau ideile principale, în acest caiet, la rubrica „Reținem“.
Citește tot rezumatul cărții Stiinte ale naturii cls 4 - Caiet... Poți face singur acest lucru sau împreună cu întreaga clasă. Exercițiile propuse în manual le poți rezolva aici, dar pe lângă acestea vei întâlni și altele care te vor ajuta să îți verifici cunoștințele dobândite. Pentru relaxarea ta am conceput rebusuri interesante și am introdus rubrica „Vrei să știi mai mult?“, care sigur va fi pe placul tău. La recapitulări și evaluări am pregătit pagini speciale care vor veni în sprijinul tău pentru consolidarea cunoștințelor, dar și pentru autoevaluarea celor învățate în fiecare unitate.. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Stiinte ale naturii cls 4 - Caiet?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Stiinte ale naturii cls 4 - Caiet și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Stiinte ale naturii cls 4 - Caiet scrisă de Dumitra Radu, Mihaela-Ada Radu. Editura la care s-a publicat cartea Stiinte ale naturii cls 4 - Caiet este editura ARAMIS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ARAMIS aici. Cartea Stiinte ale naturii cls 4 - Caiet face parte din categoria Culegeri Auxiliare. Este o carte subțirică, are numai 64 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Stiinte ale naturii cls 4 - Caiet și, de asemenea, sperăm că autorul Dumitra Radu, Mihaela-Ada Radu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde