Rezumat Matematica - Clasa 4. Sem. 1+2 - Manual + CD - Rodica Chiran, Mihaela-Ada Radu

    Manualul de matematică pentru clasa a IV-a vine în întâmpinarea nevoilor elevilor și învățătorilor, oferind o abordare didactică adecvată nivelurilor și ritmurilor diferite de învățare.
Citește tot rezumatul cărții Matematica - Clasa 4. Sem. 1+2 - Manual + CD... Prin antrenamentul gradat, de la elementar la complex, prin metodele activ-participative și procedeele moderne, manualul oferă experiențe de învățare din care elevii dobândesc deprinderi menite să-i ajute în rezolvarea problemelor din viața de zi cu zi. Plasarea învățării în viața cotidiană, în contexte familiare, favorizează cultivarea încrederii în sine, a interesului pentru reușită, formarea unor atitudini pozitive față de rezolvarea problemelor de orice fel și, prin acestea, adaptarea la provocările mediului. Manualul este însoțit de un caiet de lucru care vine în sprijinul elevilor și îndrumătorilor lor. Acesta continua demersul didactic propus cu experiențe de învățare în care școlarii aleg modalități de lucru, pun în aplicare strategii personale și învață să estimeze rezultatele acțiunilor lor, dobândind astfel abilitați necesare dezvoltării competențelor specifice. Pachetul educațional pe care vi-l propunem este un instrument care stimulează participarea dinamică și constructivă la actul de învățare, conduce la descoperirea prin efort propriu a aplicabilității matematicii. și dezvoltă abilitați și atitudini utile în studiul altor discipline. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Matematica - Clasa 4. Sem. 1+2 - Manual + CD?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Matematica - Clasa 4. Sem. 1+2 - Manual + CD și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Matematica - Clasa 4. Sem. 1+2 - Manual + CD scrisă de Rodica Chiran, Mihaela-Ada Radu. Editura la care s-a publicat cartea Matematica - Clasa 4. Sem. 1+2 - Manual + CD este editura ARAMIS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ARAMIS aici. Cartea Matematica - Clasa 4. Sem. 1+2 - Manual + CD face parte din categoria Culegeri Auxiliare. Este o carte subțirică, are numai 80 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Matematica - Clasa 4. Sem. 1+2 - Manual + CD și, de asemenea, sperăm că autorul Rodica Chiran, Mihaela-Ada Radu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde