Rezumat Matematica si explorarea mediului clasa 2 caiet sem.2 - Anina Badescu, Mihaela-Ada Radu

Disciplina Matematică și explorarea mediului are un caracter de noutate în raport cu disciplinele studiate până în prezent în clasele I și a ll-a. în noua viziune, această disciplină realizează o abordare integrată a conceptelor specifice ariei curriculare Matematică și științe ale naturii.
Citește tot rezumatul cărții Matematica si explorarea mediului clasa 2 caiet sem.2... Prezentul material auxiliar este elaborat potrivit unui nou model de proiectare curriculară, centrat pe competențe și axat pe abordarea integrată. în acest caiet de lucru demersul didactic se orientează pornind de la competențe și permite accentuarea scopului pentru care se învață și a dimensiunii acționale în formarea v personalității elevului. în conceperea acestui material s-a ținut seama de faptul că este necesară o abordare bazată în esență pe stimularea învățării prin joc, care să ofere în același timp o plajă largă de diferențiere a demersului didactic, în funcție de nivelul de achiziții variate ale elevilor. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Matematica si explorarea mediului clasa 2 caiet sem.2?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Matematica si explorarea mediului clasa 2 caiet sem.2 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Matematica si explorarea mediului clasa 2 caiet sem.2 scrisă de Anina Badescu, Mihaela-Ada Radu. Editura la care s-a publicat cartea Matematica si explorarea mediului clasa 2 caiet sem.2 este editura ARAMIS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ARAMIS aici. Cartea Matematica si explorarea mediului clasa 2 caiet sem.2 face parte din categoria Culegeri Auxiliare. Este o carte subțirică, are numai 64 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Matematica si explorarea mediului clasa 2 caiet sem.2 și, de asemenea, sperăm că autorul Anina Badescu, Mihaela-Ada Radu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde