Rezumat Somalia, mon amour - Bogdan Hrib, Sofia Matei

Fantomele unui trecut îndepărtat ies la lumină. Pirateria lovește coastele Somaliei. Nave sechestrate și marinari români ostatici. Sofia Matei are misiunea de a elibera cetățenii români. Dar Sofia îl cunoaște pe Stelian și între ei se naște o idilă.
Citește tot rezumatul cărții Somalia, mon amour... În timp ce forțe navele și aeriene internaționale încearcă să oprească valul de acte piraterești, interese economice și politice generează noi conflicte. Vechile rețele de informații se intersectează cu cele noi, post-comuniste. Sofia este răpită și trădată. Stelian Munteanu este forțat să intervină. Misa Pușkin pare că stăpânește jocul. Locotenent-comandorul Jason Donovan visează că flota internațională e un fel de cavalerie a vestului sălbatic. Pentru cine lucrează profesorul? Mai trăiește Jean-Baptiste? OId-boys se regrupează, clanurile somaleze se pregătesc de luptă. lubiri și dezamăgiri, intrigi și răpiri, operațiuni secrete și confruntări militare, pe fundalul unei Africi sărace și exotice, o Africa a intereselor economice, a războaielor religioase, a triburilor și a Kalașnikovului... Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Somalia, mon amour?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Somalia, mon amour și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Somalia, mon amour scrisă de Bogdan Hrib, Sofia Matei. Somalia, mon amour a apărut în anul 2016. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2016 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Somalia, mon amour este editura TRITONIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura TRITONIC aici. Cartea Somalia, mon amour face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 350 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Somalia, mon amour și, de asemenea, sperăm că autorul Bogdan Hrib, Sofia Matei, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII SOMALIA, MON AMOUR PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde