Rezumat Filiera greceasca. Ed. a IV-a - Bogdan Hrib

     Stelian Munteanu este în concediu în Grecia. Un concediu în singurătate, trist și plictisitor. Apoi, brusc, o pană de curent și un telefon neașteptat în dimineața următoare. O crimă! Un roman este suspectul numărul 1.
Citește tot rezumatul cărții Filiera greceasca. Ed. a IV-a... Și tu ești cel mai aproape! a zis comisarul șef, vorbind la telefon din biroul său de la București. Un jurnalist reciclat. Un suspect cu un cumnat bogat și multe relații în lumea politică. Un polițist grec obosit și ușor miop. O dansatoare din Kiev cu un iubit gelos și violent. Blănuri scumpe care ascund mistere. Elicoptere, iahturi de lux și mașini în viteză. Un consilier rus, fost KGB, care le știe pe toate. Un inspector din Paris și o profesoară din Salonic. Avocați, neveste și mulți polițiști...     Cine este asasinul? Care este mobilul? Ce se ascunde în trecutul fiecăruia? Cine va trage primul?            Fragment:       “Străzile din Skiatos sunt înguste. Moștenirea venețiană. Rufe întinse la uscat de-a latul străzilor, la nivelul etajului unu și ghivece cu mușcate. Jalnicul motor în doi timpi al motocicletei face un zgomot infernal. Misa Pușkin este un pic crispat și sub mustața de pescar grec au apărut broboane de sudoare.     Dar drumul în pantă nu este lung și ajunge cu bine la adăpost, o casă albă aproape de vârful colinei. Obloanele sunt bătute în cuie și clădirea pare părăsită. Galia, cu șapcă pe ochi, nu s-a trezit. Deschide poarta și intră cu motocicleta. Descuie casa. Se întoarce și ridică, opintîndu-se puțin, tânăra femeie. Intră înăuntru și o așază pe o canapea. Iese din nou și ascunde motocicleta sub o prelată cojită și decolorată. Reintră și încuie ușa.     Interiorul pare la prima vedere la fel de vechi și neîngrijit, dar în bucătărie tronează un frigider enorm foarte nou care zumzăie în surdină. Alături un cuptor cu microunde și o plită electrică. O combină audio. Un amestec ciudat de vechituri prăfuite și obiecte extrem de moderne. Temperatura este plăcută, aerul condiționat o menține la 18°C. Se întoarce la Galia, o așază mai comod și îi potrivește capul pe o pernă moale. Scoate din frigider o sticlă de vin. Un Riesling alb de Africa de Sud. Sticla este rece și se aburește la contactul cu aerul încăperii. Scoate un tirbușon obosit, dintr-un sertar, pregătește un pahar de cristal ce fusese ascuns lângă altele în bufet. Scoate dopul și aduce din camera de zi o geantă din care extrage un laptop, deschide și toarnă vinul în pahar. Încet. Îl umple doar două treimi. Cuplează computerul la internet și soarbe prima gură din vinul rece. Accesează un site. O fereastră se deschide. Tastează cu o singură mână, în timp ce bea cu înghițituri mici lichidul auriu. Am nevoie de un transfer. Skiatos. 7 ore. Confirmați. Apoi își mai toarnă un pahar și se relaxează.” Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Filiera greceasca. Ed. a IV-a?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Filiera greceasca. Ed. a IV-a și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Filiera greceasca. Ed. a IV-a scrisă de Bogdan Hrib. Filiera greceasca. Ed. a IV-a a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Filiera greceasca. Ed. a IV-a este editura TRITONIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura TRITONIC aici. Cartea Filiera greceasca. Ed. a IV-a face parte din categoria Carti politiste. Este o carte ușor de citit, are doar 158 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Filiera greceasca. Ed. a IV-a și, de asemenea, sperăm că autorul Bogdan Hrib, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII FILIERA GRECEASCA. ED. A IV-A PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde