Rezumat Societatea Trandafirului. Seria Tinerele Elite Vol.2 - Marie Lu

Societatea trandafirului este al doilea volum al seriei Tinerele Elite Cândva, signorina Adelină Amouteru, una dintre Tinerele Elite, adolescenții care dețin puteri uriașe și neobișnuite, părea să aibă tot ce și-ar putea dori cineva: un tată, un prinț care o iubea și un grup de prieteni uniți în Societatea Pumnalului care juraseră să se apere unul pe altul chiar și cu prețul vieții.
Citește tot rezumatul cărții Societatea Trandafirului. Seria Tinerele Elite Vol.2... Numai ca și tatăl, și prietenii au trădat-o, iar prințul pe care îl iubea a murit din vina ei. Așa că Adelina și-a părăsit țara și, sub numele de Lupul cel Alb, a alcătuit Societatea Trandafirului, în care a adunat toate Tinerele Elite care au jurat să lupte împotriva Axei Inchiziției. Dar puterile Adelinei sunt alimentate de ură și spaima celor din jur, iar eroinei noastre îi e din ce în ce mai greu să nu se lase ea însăși mistuită de cele mai întunecate sentimente. Va reuși ea, oare, să își controleze nemăsuratele forțe și să lupte de partea binelui? Sau va cădea pradă urii? Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Societatea Trandafirului. Seria Tinerele Elite Vol.2?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Societatea Trandafirului. Seria Tinerele Elite Vol.2 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
1 secunde