Rezumat Societatea Trandafirului. Seria Tinerele Elite Vol.2 - Marie Lu

Societatea trandafirului este al doilea volum al seriei Tinerele Elite Cândva, signorina Adelină Amouteru, una dintre Tinerele Elite, adolescenții care dețin puteri uriașe și neobișnuite, părea să aibă tot ce și-ar putea dori cineva: un tată, un prinț care o iubea și un grup de prieteni uniți în Societatea Pumnalului care juraseră să se apere unul pe altul chiar și cu prețul vieții.
Citește tot rezumatul cărții Societatea Trandafirului. Seria Tinerele Elite Vol.2... Numai ca și tatăl, și prietenii au trădat-o, iar prințul pe care îl iubea a murit din vina ei. Așa că Adelina și-a părăsit țara și, sub numele de Lupul cel Alb, a alcătuit Societatea Trandafirului, în care a adunat toate Tinerele Elite care au jurat să lupte împotriva Axei Inchiziției. Dar puterile Adelinei sunt alimentate de ură și spaima celor din jur, iar eroinei noastre îi e din ce în ce mai greu să nu se lase ea însăși mistuită de cele mai întunecate sentimente. Va reuși ea, oare, să își controleze nemăsuratele forțe și să lupte de partea binelui? Sau va cădea pradă urii? Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Societatea Trandafirului. Seria Tinerele Elite Vol.2?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Societatea Trandafirului. Seria Tinerele Elite Vol.2 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Societatea Trandafirului. Seria Tinerele Elite Vol.2 scrisă de Marie Lu. Societatea Trandafirului. Seria Tinerele Elite Vol.2 a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Societatea Trandafirului. Seria Tinerele Elite Vol.2 este editura LEDA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LEDA aici. Cartea Societatea Trandafirului. Seria Tinerele Elite Vol.2 face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 416 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Societatea Trandafirului. Seria Tinerele Elite Vol.2 și, de asemenea, sperăm că autorul Marie Lu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII SOCIETATEA TRANDAFIRULUI. SERIA TINERELE ELITE VOL.2 PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde