Rezumat Spirite-Animale. Vol. 7: Arborele vesnic - Marie Lu

Arborele veșnic cartea a șaptea din seria Spirite-Animale Odinioară, Conor, Abeke, Meilin și Rollan au fost niște copii obișnuiți. Apoi și-au descoperit spiritele-animale – parteneri înțelepți și puternici, care le-au dăruit puteri uimitoare… și o responsabilitate legendară.
Citește tot rezumatul cărții Spirite-Animale. Vol. 7: Arborele vesnic...   Împreună, cei patru au cutreierat Erdașul, pregătiți să împiedice un dușman nemilos. Împreună au râs și au luptat. Au depășit provocări și au pierdut prieteni. Unii s-au pierdut chiar și pe ei înșiși. Acum, această călătorie se apropie de sfârșit. Cei patru trebuie să ajungă într-un loc uitat de timp și să înfrunte un inamic străvechi, pe cale de a fi eliberat. Au o singură șansă să-l oprească… altfel, lumea întreagă se va nărui. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Spirite-Animale. Vol. 7: Arborele vesnic?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Spirite-Animale. Vol. 7: Arborele vesnic și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Spirite-Animale. Vol. 7: Arborele vesnic scrisă de Marie Lu. Spirite-Animale. Vol. 7: Arborele vesnic a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Spirite-Animale. Vol. 7: Arborele vesnic este editura PANDORA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura PANDORA aici. Cartea Spirite-Animale. Vol. 7: Arborele vesnic face parte din categoria Literatura Fantasy. Este o carte rezonabil de groasă - are 208 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Spirite-Animale. Vol. 7: Arborele vesnic și, de asemenea, sperăm că autorul Marie Lu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII SPIRITE-ANIMALE. VOL. 7: ARBORELE VESNIC PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde