Rezumat Batman. Creaturile noptii - Marie Lu

Înainte de a fi Batman, a fost Bruce Wayne – un tânăr nesăbuit, pus în fața criminalei Madeleine Wallace la Azilul Arkham. Ce ascunde ea? Care-i sunt legăturile cu Creaturile nopții, banda de infractori care terorizează orașul Gotham? Și de ce e singurul cu care vorbește, după ce detectivii n-au putut scoate nici măcar un cuvânt de la ea? Madeleine e un mister teribil de atrăgător, pe care Bruce trebuie să-l rezolve fără a ceda sentimentelor pe care le dezvoltă pentru ea.
Citește tot rezumatul cărții Batman. Creaturile noptii... Va reuși să devină supereroul de care are nevoie orașul Gotham?   Cel mai dificil în orice poveste cu Batman e să pătrunzi în mintea lui Bruce Wayne, iar lui Marie Lu nu-i scăpă nimic. - Kirkus Reviews   O narațiune derulată în ritm rapid, cu secvențe de luptă pline de acțiune și dispozitivele hi-tech pe care te aștepți să le gasețti în orice poveste cu Batman. - School Lobrary Journal Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Batman. Creaturile noptii?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Batman. Creaturile noptii și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Batman. Creaturile noptii scrisă de Marie Lu. Batman. Creaturile noptii a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Batman. Creaturile noptii este editura GRUPUL EDITORIAL ART - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GRUPUL EDITORIAL ART aici. Cartea Batman. Creaturile noptii face parte din categoria Carti pentru adolescenti, Young Adult. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 304 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Batman. Creaturile noptii și, de asemenea, sperăm că autorul Marie Lu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII BATMAN. CREATURILE NOPTII PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde