Rezumat Legenda - Marie Lu

Primul volum din trilogia Legendă. Lumea s-a schimbat definitiv. Statele Unite s-au scindat; partea de vest este ocupată acum de Republică, o națiune mereu pe picior de război cu vecinii săi. June și Day sunt doi adolescenți care vin din medii radical diferite.
Citește tot rezumatul cărții Legenda... Născută într-o familie republicană bogată, June se pregătește pentru o carieră de succes în armată. O imensă conspirație face ca destinul ei să se intersecteze cu acela al lui Day, cel mai căutat infractor din Republica. Trădări, torturi, asasinate – orice devine permis pentru ca tinerii să nu poată ajunge la sursa tuturor minciunilor. Amestec de acțiune alertă și SF. Legenda este lectura perfectă pentru fanii Jocurilor Foamei. (Voya)   Nu doar se ridică la înălțimea așteptărilor, ci realmente le depășește. (The New York Times) Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Legenda?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Legenda și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Legenda scrisă de Marie Lu. Legenda a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Legenda este editura BOOKLET - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura BOOKLET aici. Cartea Legenda face parte din categoria Carti pentru adolescenti, Young Adult. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 316 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Legenda și, de asemenea, sperăm că autorul Marie Lu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII LEGENDA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde