Rezumat Legenda - Marie Lu

Primul volum din trilogia Legendă. Lumea s-a schimbat definitiv. Statele Unite s-au scindat; partea de vest este ocupată acum de Republică, o națiune mereu pe picior de război cu vecinii săi. June și Day sunt doi adolescenți care vin din medii radical diferite.
Citește tot rezumatul cărții Legenda... Născută într-o familie republicană bogată, June se pregătește pentru o carieră de succes în armată. O imensă conspirație face ca destinul ei să se intersecteze cu acela al lui Day, cel mai căutat infractor din Republica. Trădări, torturi, asasinate – orice devine permis pentru ca tinerii să nu poată ajunge la sursa tuturor minciunilor. Amestec de acțiune alertă și SF. Legenda este lectura perfectă pentru fanii Jocurilor Foamei. (Voya)   Nu doar se ridică la înălțimea așteptărilor, ci realmente le depășește. (The New York Times) Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Legenda?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Legenda și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
1 secunde