Rezumat Intrebari si teste in lb. maghiara pentru obtinerea permisului de conducere B - * * *

Kerdesek es tesztek a B Jarmukategoriaju vezetoi engedely megszerzeșehez 2020 / Întrebări și teste în limba maghiară pentru obținerea permisului de conducere categoria B 2020 Lucrarea de față este adaptată la noua legislație rutieră din România.
Citește tot rezumatul cărții Intrebari si teste in lb. maghiara pentru obtinerea permisului de conducere B... Cuprinsul ei bogat și riguros alcătuit o transformă într-un instrument esențial al pregătirii pentru obținerea permisului de conducere. Volumul cuprinde: Ordonanța de urgență a guvernului nr.195/2002 privind circulația pe drumurile publice, cu toate completările la zi. Regulamentul de aplicare al Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 195/2002; un capitol privind răspunderea contravențională – amenzi, puncte de penalizare, permisul de conducere sau dovadă înlocuitoare, certificatul de înmatriculare sau de înregistrare ori dovadă de înlocuire, imobilizarea unui vehicul. Lucrarea mai cuprinde o anexă a indicatoarelor, precum și trei capitole noi, referitoare la conducerea preventivă și ecologică, noțiuni de mecanică și măsuri de prim ajutor. Ultima secțiune este rezervată întrebărilor actualizate și testelor pentru verificarea cunoștințelor în vederea obținerii permisului de conducere auto, urmate de grilă de răspunsuri. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Intrebari si teste in lb. maghiara pentru obtinerea permisului de conducere B?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Intrebari si teste in lb. maghiara pentru obtinerea permisului de conducere B și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Intrebari si teste in lb. maghiara pentru obtinerea permisului de conducere B scrisă de * * *. Intrebari si teste in lb. maghiara pentru obtinerea permisului de conducere B a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Intrebari si teste in lb. maghiara pentru obtinerea permisului de conducere B este editura NATIONAL - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NATIONAL aici. Cartea Intrebari si teste in lb. maghiara pentru obtinerea permisului de conducere B face parte din categoria Legislatie Rutiera. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 432 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Intrebari si teste in lb. maghiara pentru obtinerea permisului de conducere B și, de asemenea, sperăm că autorul * * *, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII INTREBARI SI TESTE IN LB. MAGHIARA PENTRU OBTINEREA PERMISULUI DE CONDUCERE B PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde