Rezumat Lasa-ma sa te iubesc - Jennifer L. Armentrout

În urmă cu unsprezece luni au avut o aventură de o noapte. Ea, o fată independență, pe nume Roxy, care lucrează într-un bar, iar în timpul liber pictează. El, un polițist, pe nume Reece Anders.
Citește tot rezumatul cărții Lasa-ma sa te iubesc... O aventură de o noapte? Da, cel puțin, așa credea el... Deși ea e îndrăgostită de Reece de mai bine de șase ani, a făcut tot posibilul să se îndepărteze de el. Dar destinul îi aduce față în față când ea acceptă ajutorul din partea lui atunci când are cel mai mult nevoie de el. Prietenul ei cel mai bun, Charlie, este internat în spital de multă vreme, de când a fost victima unui conflict în care a încercat s-o apere pe Roxy. De șase ani trăiește ca o legumă, iar Roxy îl vizitează în fiecare vineri, ducându-i câte un tablou pictat de ea și citindu-i din romanele lui preferate. Vinovatul pentru această nenorocire a ieșit din închisoare și caută să se împace cu el și cu Roxy. În curând, lui Roxy încep să i se întâmple tot felul de lucruri ciudate și înspăimântătoare și crede că vinovat este bărbatul care a distrus deja o viață, pe cea a prietenului ei. Dar Reece nu este convins, așa că va face tot posibilul să-i fie alături și să o protejeze, oferind astfel și o șansă iubirii lor. Și mie mi-e frică. În unele momente și eu mă întreb ce merit, dar suntem împreună. Lasă-mă să te iubesc, mi-a zis mângâindu-mi obrajii cu degetele mari. Risca și lasă-mă să te iubesc, îndrăgostește-te de mine și, iubito, o să-ți fiu mereu aproape să te susțin. Vom trece împreună prin asta. Fragment din cartea "Lasă-mă să te iubesc" de Jennifer L. Armentrout "Într-o fracțiune de secundă am uitat complet de povestea noastră încâlcită și de sufletul meu răvășit și l-am fixat cu privirea.  — Poftim?  — Roxy, a ieșit din închisoare.  Transpirația mi-a înghețat brusc pe piele.  — Știu, știu că a ieșit. E afară de câteva luni. M-am prezentat la toate înfățișările pentru eliberarea condiționată. Am...  — Știu, a spus încet și atât de intens încât mi s-a strâns stomacul. Dar nu ai fost la ultima înfățișare, când i-au dat drumul.  Sunase mai degrabă a afirmație, nu a întrebare, dar tot am clătinat din cap. Mă dusesem la cea de dinainte, dar îmi fusese extrem de greu să-l văd pe Henry Williams în fața ochilor. După cum se desfășurase audierea, mi-am dat seama că avea toate șansele să iasă la următoarea înfățișare și, ce să vezi, chiar așa a fost. Se zvonea că Henry începuse să creadă în Dumnezeu cât timp stătuse în pușcărie sau ceva de genul ăsta. Bravo lui!  Dar asta nu schimbă cu nimic ceea ce făcuse. Reece și-a scos ochelarii și i-am văzut ochii de-un albastru electrizant.  — Eu m-am dus la audierea aia.  Surprinsă, m-am dat cu un pas înapoi. Am deschis gura, dar nu mi-a ieșit nicio vorbă. Nu știam — nici nu-mi trecuse prin cap că ar fi putut face asta și nici motivul.  A continuat fără să-și dezlipească privirea de a mea.  — Și, în timpul audierii, Henry a cerut să...  — Nu, am zis aproape țipând. Știu ce vrea. Am auzit ce vrea să facă atunci când va ieși, iar răspunsul meu e nu. De un miliard de ori nu. NU! Și, oricum, curtea n-are cum să-i permită așa ceva." Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Lasa-ma sa te iubesc?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Lasa-ma sa te iubesc și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Lasa-ma sa te iubesc scrisă de Jennifer L. Armentrout. Lasa-ma sa te iubesc a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Lasa-ma sa te iubesc este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția 0 în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Lasa-ma sa te iubesc este editura EPICA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura EPICA aici. Cartea Lasa-ma sa te iubesc face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 368 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Lasa-ma sa te iubesc și, de asemenea, sperăm că autorul Jennifer L. Armentrout, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII LASA-MA SA TE IUBESC PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde