Rezumat Te doresc - Jennifer L. Armentrout

Un roman cu o acțiune îndrăzneață, amuzantă și adorabilă, pentru că nimeni nu descrie atracția dintre doi îndrăgostiți mai bine că doamna Armentrout. – New York Journal of Books Vor reuși oare Teresa și Jase să fie împreună, ori soarta le este predestinată? Teresa Hamilton are un an greu.
Citește tot rezumatul cărții Te doresc... Este îndrăgostită de cel mai bun prieten al fratelui ei, însă acesta nu i-a mai vorbit după ce au împărtășit un sărut năucitor, pătimaș, de genul celor care-ți schimba viața. Tocmai a scăpat dintr-o relație îngrozitoare, iar acum, un accident nefericit amenința să-i distrugă cariera de dansatoare. E timpul pentru planul B: facultatea. Și poate o șansă de a-l convinge pe Jase că sentimentele dintre ei nu sunt o joacă. Jase Winstead are un trai complicat, un aspect al vieții lui este cunoscut de foarte puține persoane din anturajul său. Nu l-a dezvăluit oricui, cu atât mai puțin surorii incredibil de frumoase a celui mai bun prieten al său. Chiar dacă el și Teresa au avut parte de cel mai fierbinte sărut din viața lor, este conștient că responsabilitățile trebuie să rămână pe primul loc. În mod sigur nu are timp pentru o relație. Dar nu-și poate lua gândul de la buzele fetei care i-ar putea distruge viitorul, iar asta nu îi este de ajutor nicicum. Petrecând tot mai mult timp împreună, Jase și Teresa nu mai pot ignora atracția pe care o simt unul față de celălalt. Dar pericolul pândește la tot pasul și soarta îi lovește în plin. În vreme ce restul campusului revine la normal, îndrăgostiții năpăstuiți trebuie să decidă cât de mult pot risca pentru a fi împreună și la ce sunt dispuși să renunțe dacă nu reușesc…

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Te doresc?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Te doresc și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Te doresc scrisă de Jennifer L. Armentrout. Te doresc a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Te doresc este editura EPICA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura EPICA aici. Cartea Te doresc face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 384 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Te doresc și, de asemenea, sperăm că autorul Jennifer L. Armentrout, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde