Rezumat Mai rece ca gheata - Jennifer L. Armentrout

Mai rece ca gheața. Apocalipsa elementelor   Un singur sărut al ei poate fi fatal   Layla încearcă să-și refacă din bucăți viața distrusă, lucru deloc ușor pentru o adolescentă de 17 ani, care e aproape convinsă că răul cel mare abia acum urmează.
Citește tot rezumatul cărții Mai rece ca gheata... Prietenul ei imposibil de chipeș, Zayne, va fi mereu intangibil pentru ea, din cauza puterilor misterioase ale sărutului ei, hoț de suflete. Clanul Gardienilor, care a protejat-o dintotdeauna, a devenit dintr-odată păstrătorul unor secrete amenințătoare. Iar ea abia dacă suporta să se gândească la Roth, atrăgătorul și maleficul demon-prinț care o înțelege mai bine decât oricine altcineva. În cele din urmă, Layla obține ce vrea, dar când iadul se dezlănțuie, oare e dispusă să plătească prețul...?   Palpitanță, inteligent construită, ușor de parcurs, această carte ar trebui să treacă în zbor prin mâinile tuturor amatorilor de paranormal. - Booklist   Pe primul loc în topul New York Times și în rândul autorilor internaționali de bestselleruri, Jennifer L. Armentrout locuiește în Charles Town, West Virginia. Scriitoare prolifică, ea declară că dedica scrisului opt ore pe zi, iar în rest își petrece timpul citind, urmărind filme cu zombie sau plimbându-se împreună cu soțul ei și cu câinele. Visul ei de a deveni scriitoare a luat naștere în orele de matematică, când scria nuvele... Armentrout scrie literatura paranormală pentru adolescenți, cărți de science fiction, fantasy și romance contemporan. Opera ei e publicată de edituri importante și a primit numeroase premii, ce îi atestă valoarea. Unul dintre romanele sale pentru adolescenți, Obsidian, urmează să fie ecranizat. Este considerată un autor „hibrid“, care și-a publicat cu succes cărțile în regim de self-publishing, având și contracte cu mici publicații independente sau cu edituri clasice. De asemenea, Armentrout inițiază evenimente anuale ce adună laolaltă peste o sută de autori de bestselleruri pentru adolescenți și adulți. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Mai rece ca gheata?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Mai rece ca gheata și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Mai rece ca gheata scrisă de Jennifer L. Armentrout. Mai rece ca gheata a apărut în anul 2020. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2020 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Mai rece ca gheata este editura LITERA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LITERA aici. Cartea Mai rece ca gheata face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 576 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Mai rece ca gheata și, de asemenea, sperăm că autorul Jennifer L. Armentrout, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde