Rezumat Lux vol.5: Opozitie - Jennifer L. Armentrout

Katy știe că lumea s-a schimbat în noaptea în care Luxenii au venit. Nu poate să creadă că Dăemon i-a întâmpinat pe cei din rasa lui și a stat de partea lor când aceștia au amenințat că vor distruge fiecare ultimă fărâmă umană și hibrida de pe Pământ.  Dar liniile dintre bine și rău    s-au estompat, iar dragostea a devenit un sentiment care i-ar putea distruge pe toți.
Citește tot rezumatul cărții Lux vol.5: Opozitie... ”O călătorie fascinantă de la început până la sfârșit... Această serie cu siguranță vă va captiva și veți vrea mai mult.” - RT Books Reviews Top Pick ”O serie care nu trebuie ratată” - Samantha Young ”Tuturor cititorilor care au dat peste Obsidian la un moment dat și s-au gândit: „Extratereștri în liceu? La naiba, de ce nu? Am citit chestii și mai ciudate.” Și apoi au ajuns să se îndrăgostească de Katy, Daemon și trupa lor, la fel ca mine. Cartea asta e pentru voi. Mulțumesc.”  - Jennifer L. Armentrout Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Lux vol.5: Opozitie?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Lux vol.5: Opozitie și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Lux vol.5: Opozitie scrisă de Jennifer L. Armentrout. Lux vol.5: Opozitie a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Lux vol.5: Opozitie este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția 0 în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Lux vol.5: Opozitie este editura LEDA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LEDA aici. Cartea Lux vol.5: Opozitie face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 384 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Lux vol.5: Opozitie și, de asemenea, sperăm că autorul Jennifer L. Armentrout, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII LUX VOL.5: OPOZITIE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde