Rezumat Privighetoarea si trandafirul - Oscar Wilde

Un tânăr îndrăgostit are nevoie de un trandafir roșu pentru ca aleasa inimii sale să danseze cu el. Dar prețul plătit pentru acest trandafir este enorm și nu tânărul este cel care-l plătește.
Citește tot rezumatul cărții Privighetoarea si trandafirul... Plină de duioșie și umor, dar și de comentarii morale, ca toate povestirile lui Wilde, Privighetoarea și trandafirul este o lectură încântătoare despre iubire, sacrificiu și recunoștință.   Ilustrații de Anca Smarandache Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Privighetoarea si trandafirul?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Privighetoarea si trandafirul și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Privighetoarea si trandafirul scrisă de Oscar Wilde. Privighetoarea si trandafirul a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Privighetoarea si trandafirul este editura CARTIER - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CARTIER aici. Cartea Privighetoarea si trandafirul face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte subțirică, are numai 32 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Privighetoarea si trandafirul și, de asemenea, sperăm că autorul Oscar Wilde, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII PRIVIGHETOAREA SI TRANDAFIRUL PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde