Rezumat Printul fericit si alte povesti - Oscar Wilde

Prințul fericit și alte povești. Adaptare după volumul de povesti al lui Oscar Wilde Copiii adora poveștile, iar cele clasice au fost întotdeauna printre favoritele lor. Totuși, uneori, o carte groasă pare destul de descurajantă, nu-i așa? Seria de 50 de titluri din colecția Clasici Internaționali îi ajută pe copii să înțeleagă mai bine acțiunea și limbajul folosit, prin textul prescurtat, activități și exerciții gândite special pentru ei.
Citește tot rezumatul cărții Printul fericit si alte povesti... Cu fiecare dintre aceste cărți, copiii au ocazia nu numai să citească povești interesante, ci și să afle mai multe despre autorii lor. Cuprins: • Prințul fericit • Privighetoarea și trandafirul • Uriașul cel egoist • Prietenul devotat • Racheta formidabilă • Pescarul și sufletul său   Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Printul fericit si alte povesti?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Printul fericit si alte povesti și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Printul fericit si alte povesti scrisă de Oscar Wilde. Printul fericit si alte povesti a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Printul fericit si alte povesti este editura UNICART - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UNICART aici. Cartea Printul fericit si alte povesti face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte ușor de citit, are doar 164 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Printul fericit si alte povesti și, de asemenea, sperăm că autorul Oscar Wilde, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII PRINTUL FERICIT SI ALTE POVESTI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde