Rezumat Hamlet - William Shakespeare

    Colecția CLUB JUNIOR transformă povesti cunoscute în cărți al căror text este ușor de citit. Cărțile sunt adaptate pe trei niveluri (începători, avansați, experimentați) și abordează o multitudine de subiecte, în concordanță cu interesul și abilitățile fiecărui segment de cititori.
Citește tot rezumatul cărții Hamlet...       Hamlet. Bazat pe o piesă de teatru scrisă de William Shakespeare. Repovestită de Louie Stowell și ilustrată de Christa Unzner. Nivel - EXPERIMENTAȚI.     Can Prințului Hamlet i se arată o siluetă fantomatică, descoperă adevărul groaznic despre moartea tatălui său. Pornește în căutarea răzbunării și ajunge într-o lume a haosului, a nebuniei și a crimei.     CUPRINS: Capitolul 1. Regele mort • Capitolul 2. Răzbunare • Capitolul 3. Un prinț îndrăgostit? • Capitolul 4. Piesă de teatru • Capitolul 5. Un șobolan! • Capitolul 6. Sora cea nebună • Capitolul 7. Duelul • Capitolul 8. Sabia otrăvită.  Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Hamlet?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Hamlet și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Hamlet scrisă de William Shakespeare. Hamlet a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Hamlet este editura DIDACTICA PUBLISHING HOUSE - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura DIDACTICA PUBLISHING HOUSE aici. Cartea Hamlet face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte subțirică, are numai 64 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Hamlet și, de asemenea, sperăm că autorul William Shakespeare, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde