Rezumat Raspunderea disciplinara a salariatului - Lucia Uta

Lucrarea reprezintă o sinteză a practicii judiciare a Curții de Apel București, Secția a VII-a conflicte de muncă și asigurări sociale, cuprinzând decizii relevante pronunțate în cursul anilor 2015-2016 în materia răspunderii disciplinare.
Citește tot rezumatul cărții Raspunderea disciplinara a salariatului... Structurată în cinci capitole, lucrarea analizează probleme legate de instituția răspunderii disciplinare și își propune să înfățișeze modul în care instanța specializată în soluționarea litigiilor de muncă a interpretat și aplicat dispozițiile legale în materie. Cele 40 de spete selectate relevă aspecte ridicate în practică în legătură cu deciziile de sancționare disciplinară sub aspectul legalității și temeiniciei acestora, cercetării disciplinare a salariatului și a criteriilor de individualizare a sancțiunii disciplinare. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Raspunderea disciplinara a salariatului?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Raspunderea disciplinara a salariatului și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Raspunderea disciplinara a salariatului scrisă de Lucia Uta. Raspunderea disciplinara a salariatului a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Raspunderea disciplinara a salariatului este editura UNIVERSUL JURIDIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UNIVERSUL JURIDIC aici. Cartea Raspunderea disciplinara a salariatului face parte din categoria Carte Juridica. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 371 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Raspunderea disciplinara a salariatului și, de asemenea, sperăm că autorul Lucia Uta, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII RASPUNDEREA DISCIPLINARA A SALARIATULUI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde