Rezumat Proza - Mihai Eminescu

Recitind, azi, aceste proze fantastice, intelectualizante, ardent ideologice, pline de concepte și mai totdeauna puse sub semnul unei metafizici de tip romantic și comparându-le cu ceea ce oferise până atunci proza românească, constatăm că ele nu s-au învechit decât prin limbajul lor uneori idilizant și, poate, prin speculațiile nu totdeauna suficient asimilate epic.
Citește tot rezumatul cărții Proza... Rămâne însă solid fondul epic reflexiv în narațiune și rămân paginile de o sclipitoare originalitate prin care Eminescu se revelează un mare creator oniric și, totodată, un mare poet al peisajului stelos, cum zice el, un poet al diafanului spiritualizat... - Eugen Simion Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Proza?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Proza și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Proza scrisă de Mihai Eminescu. Proza a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Proza este editura LITERA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LITERA aici. Cartea Proza face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 448 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Proza și, de asemenea, sperăm că autorul Mihai Eminescu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII PROZA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde