Rezumat La steaua - Mihai Eminescu

Colecția include opere reprezentative ale scriitorilor români, recomandate pentru lectura elevilor din clasele primare și gimnaziale, conform programei școlare.  Inițial ea va cuprinde 25 de titluri și va apărea pe parcursul anului 2014 într-un ritm de o carte pe săptămână. La elaborarea acestei colecții participă specialiști de marcă  în domeniu, inclusiv graficienii din ambele state românești, prin acest efort comun realizându-se o bibliotecă de o mare valoare literară și artistică.
Citește tot rezumatul cărții La steaua...

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi La steaua?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând La steaua și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie La steaua scrisă de Mihai Eminescu. La steaua a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea La steaua este editura LITERA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LITERA aici. Cartea La steaua face parte din categoria Poezii. Este o carte subțirică, are numai 32 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând La steaua și, de asemenea, sperăm că autorul Mihai Eminescu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII LA STEAUA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde