Rezumat A murit Luchi... Cum am cunoscut eu lumea - Otilia Cazimir

Ediție ilustrată   Avem cu toții cărți care ne-au marcat copilăria. Pentru cei mai mulți dintre părinții de astăzi, A murit Luchi... e una dintre acestea. Iar dacă unii nu au descoperit-o cu ani în urmă, acum au prilejul să o citească și să se minuneze ca niște copii, alături de copiii lor.
Citește tot rezumatul cărții A murit Luchi... Cum am cunoscut eu lumea... A murit Luchi… este povestea copilăriei unei fetițe aflate în fața unui moment important din viața sa, începerea școlii. Ea este eroina unor întîmplări hazlii, dar și emoționante, petrecute în vechiul tîrg al Iașului, dar care conturează acel univers idilic propriu fiecărui copil. Dornica să meargă la școală, Luchi își va da seama încă din prima zi ca lumea sa, plină de „mistere și minunății”, este pe cale să fie uitată, ea însăși transformîndu-se într-o elevă cuminte și ordonată, pe nume… Casian Alexandra. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi A murit Luchi... Cum am cunoscut eu lumea?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând A murit Luchi... Cum am cunoscut eu lumea și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie A murit Luchi... Cum am cunoscut eu lumea scrisă de Otilia Cazimir. A murit Luchi... Cum am cunoscut eu lumea a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea A murit Luchi... Cum am cunoscut eu lumea este editura POLIROM - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura POLIROM aici. Cartea A murit Luchi... Cum am cunoscut eu lumea face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte ușor de citit, are doar 192 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând A murit Luchi... Cum am cunoscut eu lumea și, de asemenea, sperăm că autorul Otilia Cazimir, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII A MURIT LUCHI... CUM AM CUNOSCUT EU LUMEA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde