Rezumat Baba Iarna intra-n sat - Otilia Cazimir

B
Citește tot rezumatul cărții Baba Iarna intra-n sat... aba Iarna intră-n sat... și alte poezii Alergând, ca de năpastă, Au venit buluc pe coastă Doi băieți Mai isteți, Să dea veste La neveste C-au văzut în deal la stână, Coborând din vârf de munte, Peste ape fără punte, Iarna sură și bătrâna… Mai târziu, mai pe-nserat, A intrat și baba-n sat: Uite-o-n capul podului, În văzul norodului, Pe-un butuc de lemn uscat, Cu cojoc de căpătat, Cu năframa de furat, Cu catrința de aba Vântul să-l strecori prin ea! Și cum suflă-n pumnii reci, Scoate pâcla pe poteci, Iar pe fund de vai destrama Neguri vinete, de scamă… (...) Din Cuprins: Pentru cei mai mititei Ninge! Uite, vine Moș Gerilă! Baba Dochia Nani, pui! Vine Ene pe la gene Cumătră vulpe Promoroacă Doi voinici Baba iarna intră-n sat Bunica Ariciul-Împărat Poveste de omăt Licuriciul În livada Somnul puiul de bufniță Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Baba Iarna intra-n sat?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Baba Iarna intra-n sat și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Baba Iarna intra-n sat scrisă de Otilia Cazimir. Editura la care s-a publicat cartea Baba Iarna intra-n sat este editura REGIS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura REGIS aici. Cartea Baba Iarna intra-n sat face parte din categoria Poezie. Este o carte rezonabil de groasă - are 240 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Baba Iarna intra-n sat și, de asemenea, sperăm că autorul Otilia Cazimir, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII BABA IARNA INTRA-N SAT PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde