Rezumat Baba iarna intra-n sat si alte poezii - Otilia Cazimir

Baba iarna intră-n sat și alte poezii este o carte cu poezii pentru copii scrise de Otilia Cazimir, în care trezește curiozitatea celor mici pentru poezie, având suportul unor imagini care stimulează imaginația.
Citește tot rezumatul cărții Baba iarna intra-n sat si alte poezii... Poeziile sunt ușor de învățat și se pot folosi pentru a exersa memoria copiilor prin joacă.   Cartea este potrivită pentru micuții care abia au învățat să citească, dar și pentru părinții care vor să petreacă niște timp de calitate cu copiii, să le susțină creativitatea și să îi îndrume spre a petrece mai mult timp citind. Ilustrații de Dană Popescu. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Baba iarna intra-n sat si alte poezii?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Baba iarna intra-n sat si alte poezii și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Baba iarna intra-n sat si alte poezii scrisă de Otilia Cazimir. Editura la care s-a publicat cartea Baba iarna intra-n sat si alte poezii este editura ROXEL CART - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ROXEL CART aici. Cartea Baba iarna intra-n sat si alte poezii face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte subțirică, are numai 60 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Baba iarna intra-n sat si alte poezii și, de asemenea, sperăm că autorul Otilia Cazimir, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII BABA IARNA INTRA-N SAT SI ALTE POEZII PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde