Rezumat Poezii alese - Otilia Cazimir

Poezii alese. Poeti mari pentru cei mici Seria Poeti mari pentru cei mici este o serie prin care ne propunem sa aducem mai aproape de copii poezia romaneasca, intr-un mod care nu a fost realizat asa cum trebuie pana acum: prin volume care sa cuprinda texte valoroase si ilustratii deosebite, realizate in conditii grafice exceptionale si care sa transmita o atmosfera calda si pozitiva.
Citește tot rezumatul cărții Poezii alese...   Poeziile Otiliei Cazimir se adreseaza celor mai mici dintre "clientii" nostri - copii de 4-6 ani. Volumul are 48 de pagini si cuprinde 33 de poezii, dintre care unele sunt invatate la gradinita sau in clasele primare. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Poezii alese?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Poezii alese și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Poezii alese scrisă de Otilia Cazimir. Poezii alese a apărut în anul 2020. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2020 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Poezii alese este editura AQUILA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura AQUILA aici. Cartea Poezii alese face parte din categoria Poezii. Este o carte subțirică, are numai 48 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Poezii alese și, de asemenea, sperăm că autorul Otilia Cazimir, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII POEZII ALESE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde