Rezumat Legea Talionului - Anamaria Ionescu

Legea Talionului. Seria Sergiu Manta - Volumul III La începutul anului 2009, într-o zi de iarnă mocirloasă, s-a dat alarma după ce s-a descoperit sigiliul distrus al depozitului de armament al unității de infanterie de la Ciorogârlă.
Citește tot rezumatul cărții Legea Talionului... Peste 60 de arme, de la pistoale mitralieră până la baionete și binocluri au fost subtilizate din obiectiv. În 2012 doi români intrau într-un muzeu din Olanda și, în mai puțin de trei minute, reușeau să plece cu nu mai puțin de șapte tablouri aparținând patrimoniului universal. 2018. Compania B, o structură obscură și total necunoscuta publicului a Ministerului Afacerilor Interne face demersuri pentru a destructura o rețea de interlopi tranzistreni care se ocupă cu traficul de arme, droguri și carne vie.   Lucrurile se complică atunci când în poveste își fac apariția Gino, un smenar mărunt implicat în afaceri cu mult peste capaciatea sa, iubita lui, Simina și Ilarie, un pictor amator veșnic scăpătat. Aspecte ale istoriei ajung și la urechile unei scriitoare de mystery&thriller ale cărei romane se inspiră antotdeauna din evenimente reale. Treaba lui Sergiu, a lui Dragoș și a Lidiei e îngreunată și de șirul lung de morți pe care istoria asta îl provoacă. Mai mult decât atât, Sergiu Manta are de făcut față și altor comlicații: schimbarea inopinată a conducerii Companiei, o nouă prietenie nedorită, poveste de dragoste absolut imposibilă, o trădare.   Aventurile de până acum ale agentului au fost doar încălzirea. De acum urmrează greul! Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Legea Talionului?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Legea Talionului și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Legea Talionului scrisă de Anamaria Ionescu. Legea Talionului a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Legea Talionului este editura TRITONIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura TRITONIC aici. Cartea Legea Talionului face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte rezonabil de groasă - are 200 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Legea Talionului și, de asemenea, sperăm că autorul Anamaria Ionescu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII LEGEA TALIONULUI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde