Rezumat Zodiac - Anamaria Ionescu

Zodiac - al doilea roman din seria Sergiu Manta Sergiu Manta era cândva un om cu un rost în viață. Era specialist IT, soț și tată. Dar demonii trecutului l-au împins la crimă. Condamnat la 20 de ani de închisoare, el este abordat de misterioasă Companie B, o structură obscură, presupusă a Ministerului de Interne, ale cărei interese îl aruncă în lumea asasinilor plătiți.
Citește tot rezumatul cărții Zodiac... Condamnat la o existență în lumea umbrelor la singurătate și la prezența permanentă a pericolului, Manta îmbrățișează noua existență ca pe o formă personală de executare a sentinței. Dar o serie de crime culminând cu moartea unui coleg de "breaslă" și un ministru secretar de stat pun pe jar organizația lui Sergiu și fac din acesta un partener de anchetă pentru un polițist criminalist. Care este legătura dintre crime? Cine le-a comis? Și ce va face Sergiu Manta, odată misterul dezlegat?... Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Zodiac?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Zodiac și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Zodiac scrisă de Anamaria Ionescu. Zodiac a apărut în anul 2016. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2016 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Zodiac este editura TRITONIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura TRITONIC aici. Cartea Zodiac face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte ușor de citit, are doar 186 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Zodiac și, de asemenea, sperăm că autorul Anamaria Ionescu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII ZODIAC PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde