Rezumat Nume de cod: Arkon - Anamaria Ionescu

    Romanul de față este primul din seria mystery & thriller "Sergiu Manta"      Pe Sergiu Manta viața îl forțează să ia decizii dramatice. Va rezista oare? Va merge mai departe? Cu ce preț? Un adevărat page-turner în stilul thrillerelor americane.
Citește tot rezumatul cărții Nume de cod: Arkon... Ucide sau lasă-te ucis!        Anamaria IONESCU (n. 3 septembrie 1976 București) este licențiată în drept și redactor al postului Radio România Antena Satelor, al Societății Române de Radiodifuziune. Scrie proza scurtă (nuvele, povestiri) și romane. În 2009 s-a numărat printre laureații concursului de literatură Agatha Grigorescu Bacovia - Mizil, cu nuvela "Confesiune".  Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Nume de cod: Arkon?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Nume de cod: Arkon și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Nume de cod: Arkon scrisă de Anamaria Ionescu. Nume de cod: Arkon a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Nume de cod: Arkon este editura TRITONIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura TRITONIC aici. Cartea Nume de cod: Arkon face parte din categoria Literatura contemporana. Este o carte ușor de citit, are doar 150 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Nume de cod: Arkon și, de asemenea, sperăm că autorul Anamaria Ionescu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII NUME DE COD: ARKON PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde