Rezumat Camera obscura - Anamaria Ionescu

Interesantă și incitantă la lectură este lipsa de morgă a scriitoarei, care colinda registrele exprimării fără să-și pună cu gravitate problema unității stilistice. Dacă ar fi fost poeta, probabil că Anamaria Ionescu ar fi rimat, fără pic de inhibiție, "show-uri" cu "nouri".
Citește tot rezumatul cărții Camera obscura... Tot astfel, la ea, invenția și autobiograficul, chiar dacă doar bănuit, se alătură firesc. O desuetudine evident elaborată se grefează, fără să șocheze, pe spontaneitatea debordantă a relatării unor trăiri la limita incandescenței. - Dan Mucenic Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Camera obscura?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Camera obscura și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Camera obscura scrisă de Anamaria Ionescu. Camera obscura a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Camera obscura este editura TRITONIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura TRITONIC aici. Cartea Camera obscura face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte ușor de citit, are doar 148 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Camera obscura și, de asemenea, sperăm că autorul Anamaria Ionescu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CAMERA OBSCURA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde