Rezumat Pachet Priviri onirice - * * *

Pachetul Priviri onirice este format din patru romane:   •   Infinit, volumul 1 de Ana Maria G. (192 pagini) Atunci când trăiești înconjurată de minciuni, secrete și prieteni falși, iar tot ceea ce-ți dorești este să dispari, când simți că nu mai ai putere să te ridici și să mergi mai departe, destinul îți oferă șansa de a continua.
Citește tot rezumatul cărții Pachet Priviri onirice... Îți scoate în cale o provocare mai mare decât ți-ai fi putut imagina vreodată. Iubirea. O iubire infinită. Mintea va duce o luptă crâncenă cu inima. Oare cine va câștiga? Va avea ea curajul să-și înfrunte demonii? Să lupte pentru iubirea lui? Dar el? El ce decizie va lua? Va fi destul de puternic să-i dărâme zidurile ridicate în jurul inimii ei? Iubirea poate porni războaie, dar tot iubirea poate aduce și pacea în lume. Să dăruiești totul, să sacrifici totul fără speranță de răsplata: asta înseamnă iubire. •   Dependenți de iubire de Cristina Georgiană (496 pagini) Un el plin de sine, al cărui orgoliu este nemărginit. O ea cu principii bine stabilite, care nu vrea să audă de tipi ca el. Când două personalități diferite se întâlnesc ies scântei. Ai zice că nimic bun nu are cum să se întâmple, dar nu poți opri ceea ce ți-e predestinat. Ura se transformă în dragoste. Iubirea devine pe zi ce trece tot mai puternică, iar relația lor va fi una condimentată cu săruturi dulci și lungi, zâmbete de fericire, dar și cu certuri îngrozitoare, nopți pline de lacrimi și multe sacrificii. El o iubește. Ea îl iubește. Însă uneori iubirea nu este suficientă. Universul trebuie să lucreze în favoarea ta, iar atunci când nu o face, este imposibil să te lupți cu el. •   Arta de a păcătui, volumul 1: Păcatul meu de Georgiană A. Petcu (320 pagini) April este genul de față retrasă și introvertită. Viața nu s-a arătat prea miloasă față de ea, așa că a supus-o la tot felul de provocări menite să-i dea putere. Studenta la psihologie, uită de principalele teorii ale vieții și ale mentalității umane atunci când vine vorba de ea și de trecut. După mai multe pierderi, realizează că nimic din ceea ce trăiește nu este o iluzie. Totul se va schimba odată cu apariția lui Xander Mianov. Acesta nu numai că va reuși să-i schimbe modul de viață, dar îi va ura bun venit în lumea sa lipsită de reguli și toleranța. •   Instincte primare, volumul 1: Pasiuni periculoase de Silvia D.F. (208 pagini) Karla și Danna, prietene de nedespărțit încă din facultate, se bucură acum de un trai liniștit în micuțul orășel de provincie. Însă viața celor două este pe cale de a se schimba radical atunci când Alexander, fratele Dannei, intră în scenă. O simplă confuzie și iadul se dezlănțuie, pornind o continuă lupta pentru supraviețuire ce îi supune la cele mai dificile alegeri pe toți cei implicați. Și fiecare dintre ei a ales. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Pachet Priviri onirice?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Pachet Priviri onirice și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Pachet Priviri onirice scrisă de * * *. Pachet Priviri onirice a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Pachet Priviri onirice este editura STYLISHED - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura STYLISHED aici. Cartea Pachet Priviri onirice face parte din categoria Carti erotice. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Pachet Priviri onirice și, de asemenea, sperăm că autorul * * *, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII PACHET PRIVIRI ONIRICE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde