Rezumat Drept international - Valentin Constantin

Aceasta carte Drept international este o versiune extinsa, actualizata si, sper, inbunatatita a cursului pe care l-am predat in ultimii cinci ani la Facultatea de Drept a Universitatii de Vest din Timisoara si la Facultatea de Drept a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj.
Citește tot rezumatul cărții Drept international...   Dreptul international nu este o "ramura de drept", ci un sistem juridic ale carui dimensiuni descurajeaza si al carui mod de functionare ramine oarecum misterios. Cartea cuprinde tot ceea ce am crezut ca trebuie sa stie un jurist pentru a intelege, incepind cu limbajul ei particular, o sentinta internationala. Sper ca este suficient de analitica si suficient de clara.   Am renuntat la formula drept internaional public nu pentru ca ar fi redundanta, ci datorita faptului ca denumirea alternativa, drept internaional, castiga teren in tarile cu sisteme juridice de tip civil law.   Traducerile citatelor din textul cartii si apartin. Mai putin fragmentele din tratatele ratificate de Romania, care reproduc versiunea publicata in Monitorul Oficial. Acolo unde documentarea este disponibila pe Internet am renuntat la indicarea surselor, preferind sa adaug la finalul cartii adresele electronice. Am avut in vedere documente internationale si alte materiale aparute pina la 31 decembrie 2009. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Drept international?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Drept international și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Drept international scrisă de Valentin Constantin. Drept international a apărut în anul 2010. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2010 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Drept international este editura UNIVERSUL JURIDIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UNIVERSUL JURIDIC aici. Cartea Drept international face parte din categoria Categoria: Carte Juridica. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 580 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Drept international și, de asemenea, sperăm că autorul Valentin Constantin, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII DREPT INTERNATIONAL PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde