Rezumat Cele doua capete ale tacerii - Vianu Muresan

p
Citește tot rezumatul cărții Cele doua capete ale tacerii... reambul daca as fi stiut atunci - cand stateam absorbit cu obrazul culcat pe perna din cuvinte ca intr-o magnifica alegorie potrivita unui destin scriitoricesc - ca va fi vorba de inspiratie, as fi scris m-as fi lasat starnit de ambitie as fi intrat intr-un vis as fi colectat impresii, idei, notatii ca sa nu scap acele rare fermentatii cand mintea framantata de opera dupa indelungi perioade de ceata, confuzie prinde in sfarsit un moment de infuzie si deodata forma se lamureste singura vine parca de la sine ca si cum ar fi colaborat in ascuns o nobila instanta care nascoceste mai bine, Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Cele doua capete ale tacerii?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Cele doua capete ale tacerii și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Cele doua capete ale tacerii scrisă de Vianu Muresan. Cele doua capete ale tacerii a apărut în anul 2021. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2021 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Cele doua capete ale tacerii este editura EIKON - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura EIKON aici. Cartea Cele doua capete ale tacerii face parte din categoria Poezie. Este o carte rezonabil de groasă - are 218 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Cele doua capete ale tacerii și, de asemenea, sperăm că autorul Vianu Muresan, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde