Rezumat Nebunul Lui Dumnezeu - Vianu Muresan

Autor… aud că sunt autor, iar chestia asta nu-mi sună bine. s-o luăm altfel, mai cu suflu, spațiu larg în volute, mai bombastic. autor din capriciu, am probat în literatura metodă deopotrivă leibniziană și cabalistă a calculului combinatoric.
Citește tot rezumatul cărții Nebunul Lui Dumnezeu... Mhiii, cam trasă de păr, dar să zicem, merge. poate de aceea, ironic, sorocul meu este incalculabil, pândit de posibilitatea unor infinite variații de-a lungul timpului, nesfârșit și el atât pe orizontală, cât și pe verticală. cei cultivați vor pricepe, desigur, ce vreau să spun. Celorlalți le las timp să se mai informeze. - Vianu Mureșan Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Nebunul Lui Dumnezeu?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Nebunul Lui Dumnezeu și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Nebunul Lui Dumnezeu scrisă de Vianu Muresan. Nebunul Lui Dumnezeu a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Nebunul Lui Dumnezeu este editura EIKON - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura EIKON aici. Cartea Nebunul Lui Dumnezeu face parte din categoria Literatura contemporana. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 410 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Nebunul Lui Dumnezeu și, de asemenea, sperăm că autorul Vianu Muresan, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde