Rezumat 100 cei mai mari scriitori romani - * * *

Lucrarea de fata raspunde unei necesitati tot mai evident resimtite in cultura noastra, si anume aceea a conceperii unor noi modalitati de prezentare a creatorilor capodoperelor literaturii romane, diferite de ale dictionarelor si manualelor. Selectia s-a raportat la scriitorii care s-au stins din viata, reprezentanti ai tuturor perioa-delor, curentelor si genurilor literare.
Citește tot rezumatul cărții 100 cei mai mari scriitori romani... Multi dintre ei nu s-au bucurat de aprecierea cuvenita, iar includerea lor in acest volum constituie un act de reparatie morala si de asezare pe locul meritat in ierarhia scriitorilor romani. Articolele sunt structurate astfel incat sa cuprinda o scurta biografie, descrierea operei si referinte bibliografice utile cititorilor dornici sa aprofundeze studierea unui anumit autor. Proiectul a beneficiat de aportul deosebit al Uniunii Scriitorilor din Romania sub egida careia a fost realizat, ceea ce ii confera o certa si incontestabila valoare stiintifica. O carte inedita, ce nu trebuie sa lipseasca din biblioteca elevilor, studentilor, profesorilor si a oricarei persoane atrase de mirajul cunoasterii. Coordonator Mircea Ghitulescu. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi 100 cei mai mari scriitori romani?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând 100 cei mai mari scriitori romani și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie 100 cei mai mari scriitori romani scrisă de * * *. 100 cei mai mari scriitori romani a apărut în anul 2022. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2022 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea 100 cei mai mari scriitori romani este editura ORIZONTURI - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ORIZONTURI aici. Cartea 100 cei mai mari scriitori romani face parte din categoria Categoria: Cultura Generala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 400 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând 100 cei mai mari scriitori romani și, de asemenea, sperăm că autorul * * *, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII 100 CEI MAI MARI SCRIITORI ROMANI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde