Rezumat Jocul cuvintelor pentru toamna si iarna - * * *

M
Citește tot rezumatul cărții Jocul cuvintelor pentru toamna si iarna... apa contine 48 de jetoane: 20 de jetoane pentru anotimpul de toamna si 28 de jetoane pentru anotimpul de iarna. Cu aceste jetoane se organizeaza jocuri de grupare in functie de o imagine si formularea unor propozitii in functie de cuvintele date (substantive, adjective, verbe) si de imaginile de pe jetoane. Jocurile au ca scop dezvoltarea vocabularului copiilor prin introducerea unor cuvinte si expresii noi, dar si dezvoltarea capacitatii copiilor de a se exprima corect in propozitii. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Jocul cuvintelor pentru toamna si iarna?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Jocul cuvintelor pentru toamna si iarna și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Jocul cuvintelor pentru toamna si iarna scrisă de * * *. Editura la care s-a publicat cartea Jocul cuvintelor pentru toamna si iarna este editura TEHNO-ART - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura TEHNO-ART aici. Cartea Jocul cuvintelor pentru toamna si iarna face parte din categoria Categoria: Carte Prescolara, Joc. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Jocul cuvintelor pentru toamna si iarna și, de asemenea, sperăm că autorul * * *, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII JOCUL CUVINTELOR PENTRU TOAMNA SI IARNA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde