Rezumat Lectio incerta. Cronici literare - Christian Craciun

De ce Lectio incerta? Pentru a omagia gradul de aproximare inevitabila cu care este inzestrat orice text secund, "textul despre...". Suficient de ego-centrat, am scris in diferite feluri despre obsesiile si fantasmele mele gasite in cartile altora.
Citește tot rezumatul cărții Lectio incerta. Cronici literare... Asta ma indeparteaza - iarasi - de conditia unui critic "profesionist", obiectiv. Sunt deci lecturi (lectio) pasionate, minate si manate de conditia incertitudinii, a constiintei permanente ca inima textului bate mereu intr-un loc mai adanc si mai ascuns. Simple "ascultari" la urma urmei, orice citire este citirea unei pulsatii de viata care bate in departare. Mereu in departare. Viata a pasiunilor daca este un text literar, viata a ideilor daca este unul eseistic. Incertitudinea aceasta permite dialogul care se naste din diferenta. De aceea textele de aici sunt in mod discret dialogale, nu la modul formal, ci ca expresie a unei intalniri si a unui schimb. Am vorbit nu despre carti, ci cu cartile. La urma urmei, ceea ce ne intereseaza pe toti este Sensul. In cautarea lui bantuim printre carti. - Christian Craciun Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Lectio incerta. Cronici literare?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Lectio incerta. Cronici literare și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Lectio incerta. Cronici literare scrisă de Christian Craciun. Lectio incerta. Cronici literare a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Lectio incerta. Cronici literare este editura EIKON - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura EIKON aici. Cartea Lectio incerta. Cronici literare face parte din categoria Litere Critica Literara. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 460 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Lectio incerta. Cronici literare și, de asemenea, sperăm că autorul Christian Craciun, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde