Rezumat Isografii. Eseuri despre evadarea in esential - Christian Craciun

Cartea cuprinde, în prima parte, eseuri publicate în ultimele două decenii în revistele Axioma, Litere, Revista Nouă, Idei în dialog, 22,… Textele sunt impregnate de aerul și tensiunile timpului în care au fost scrise, la nivelul exemplelor ele datează (și asta e bine, cred, desenează un fel de cardiogramă a unor vremuri ciudate), la nivelul ideilor mă iluzionez să cred că sunt actuale.
Citește tot rezumatul cărții Isografii. Eseuri despre evadarea in esential... Nu am făcut decât minime corecturi de stil. În partea a doua am grupat răspunsurile pe care, între anii 2004-2008, le-am dat în dosarele tematice din Revista Nouă – Campina. Am precizat de fiecare dată tema dezbaterii. Câteva texte, care se văd ușor, au fost inițial conferințe ținute în diverse împrejurări. Le-am păstrat forma oralității, fără să încerc să literaturizez deloc. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Isografii. Eseuri despre evadarea in esential?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Isografii. Eseuri despre evadarea in esential și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Isografii. Eseuri despre evadarea in esential scrisă de Christian Craciun. Isografii. Eseuri despre evadarea in esential a apărut în anul 2013. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2013 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Isografii. Eseuri despre evadarea in esential este editura EIKON - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura EIKON aici. Cartea Isografii. Eseuri despre evadarea in esential face parte din categoria Filosofie Romaneasca. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 330 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Isografii. Eseuri despre evadarea in esential și, de asemenea, sperăm că autorul Christian Craciun, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde