Rezumat Ucronia Eminesciana - Christian Craciun

”Este un fel de neincredere (spaima?) in capacitatea de a ivi din interiorul culturii noastre un autor de o asemenea anvergura si profunzime. Efectul de stranietate (Harold Bloom) al operei eminesciene era foarte mare in momentul sau istoric si, surprinzator, undele sale seismice s-au propagat pana in zilele noastre.
Citește tot rezumatul cărții Ucronia Eminesciana... Daca forma operei este forma spiritului creator, ce haos, ce forta creatoare fantastica arata Eminescu in Memento Mori? (Ca engrama a operei totale) ... Eminescu este dintre acei autori cu o opera sa-i spunem holografica, el nu scrie un poem anume, ci urmareste un gand pana la ultimele lui consecinte. Aproximandu-l in diferite feluri. Corespondenta dintre diferitele paliere ale scrisului sau arata cui vrea sa vada ca poetul trebuie citit dinspre tot spre parte, ca lectura are nevoie de o intemeiere, o viziune globala, precum cea de la care pleaca poetul, mult mai bine articulata decat sunt unii dispusi sa admita. Eu am propus aici citirea dinspre imaginal si ucronie, mai sunt, desigur, o multime de astfel de puncte de situare holistice in care se poate situa interpretul.” (Christian Craciun) Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Ucronia Eminesciana?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Ucronia Eminesciana și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Ucronia Eminesciana scrisă de Christian Craciun. Ucronia Eminesciana a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Ucronia Eminesciana este editura EIKON - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura EIKON aici. Cartea Ucronia Eminesciana face parte din categoria Filosofie Romaneasca. Este o carte rezonabil de groasă - are 276 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Ucronia Eminesciana și, de asemenea, sperăm că autorul Christian Craciun, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde