Rezumat Drept comercial. Teorie si practica judiciara - Sorana Popa

 Lucrarea Drept comercial. Teorie si practica judiciara abordeaza institutii esentiale ale dreptului comercial precum profesionistii, societatile reglementate de Legea nr. 31/1990, regimul juridic al formarii si executarii obligatiilor in raporturile la care participa profesionistii, unele contracte speciale, titlurile de valoare si procedurile de prevenire a insolventei si de insolventa.
Citește tot rezumatul cărții Drept comercial. Teorie si practica judiciara... Aceste institutii sunt prezentate in contextul evolutiilor determinate de modificarile aparute in plan legislativ, in special in ultimul an si nu numai. Lucrarea se adreseaza studentilor si, deopotriva, practicienilor, mai ales datorita solutiilor oferite de practica judiciara recenta (de pilda, decizii ale instantelor judecatoresti, ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie - inclusiv in solutionarea recursurilor in interesul legii, precum si ale Curtii Constitutionale), care contribuie la clarificarea si interpretarea corecta si unitara a dispozitiilor legislative. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Drept comercial. Teorie si practica judiciara?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Drept comercial. Teorie si practica judiciara și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Drept comercial. Teorie si practica judiciara scrisă de Sorana Popa. Drept comercial. Teorie si practica judiciara a apărut în anul 2023. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2023 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Drept comercial. Teorie si practica judiciara este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Drept comercial. Teorie si practica judiciara este editura UNIVERSUL JURIDIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UNIVERSUL JURIDIC aici. Cartea Drept comercial. Teorie si practica judiciara face parte din categoria Carte Juridica. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 578 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Drept comercial. Teorie si practica judiciara și, de asemenea, sperăm că autorul Sorana Popa, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde