Rezumat Drept comercial. Obligatii. Contracte. Titluri de valoare. Insolventa - Sorana Popa

Lucrarea abordează temele esențiale din dreptul comercial, și anume: regimul juridic general al formării și executării obligațiilor, o serie de contracte speciale, titlurile de valoare și, nu în ultimul rând, procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență.
Citește tot rezumatul cărții Drept comercial. Obligatii. Contracte. Titluri de valoare. Insolventa... Modificările intervenite ca urmare a adoptării și intrării în vigoare a noilor coduri au determinat în mod absolut necesar adaptarea științei dreptului comercial la noile reglementări, fapt care se reflectă în lucrarea de față, atât prin prisma legislației generale, cât și din perspectiva schimbărilor intervenite în legislația specifică aplicabilă profesioniștilor-comercianți. Evoluția legislației în contextul Codului civil actual este reflectată în toate capitolele lucrării de față, la care se adaugă modificările aduse de către noul Cod de procedură civilă, de noul Cod penal și, mai ales, de Legea nr. 85/2014 sau, cum este cunoscută, noul Cod al insolvenței. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Drept comercial. Obligatii. Contracte. Titluri de valoare. Insolventa?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Drept comercial. Obligatii. Contracte. Titluri de valoare. Insolventa și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Drept comercial. Obligatii. Contracte. Titluri de valoare. Insolventa scrisă de Sorana Popa. Drept comercial. Obligatii. Contracte. Titluri de valoare. Insolventa a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Drept comercial. Obligatii. Contracte. Titluri de valoare. Insolventa este editura UNIVERSUL JURIDIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UNIVERSUL JURIDIC aici. Cartea Drept comercial. Obligatii. Contracte. Titluri de valoare. Insolventa face parte din categoria Carte Juridica. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 322 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Drept comercial. Obligatii. Contracte. Titluri de valoare. Insolventa și, de asemenea, sperăm că autorul Sorana Popa, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde