Rezumat Aventurile lui Huckleberry Finn - Mark Twain - Mark Twain

Aventurile lui Huckleberry Finn este unul dintre cele mai citite romane clasice din întreaga literatură universală, o poveste savuroasă, construită în jurul a trei băieți curajoși alfați într-un tărâm magic. Eroul principal al romanului este un băiat pe nume Huckleberry Finn care trăiește în târgușorul american imaginar St.
Citește tot rezumatul cărții Aventurile lui Huckleberry Finn - Mark Twain... Petersburg Missouri, situat pe râul Mississippi,care duce o viață de hoinar, până când o văduvă îl ia să îl educe și să îl învețe carte. Dar când prinsese și el puțin gustul modului lui nou de viață, apare tatăl său care îl răpește pe o insulă a răului, dorind astfel să îl dezvețe cu forța de bunele maniere proaspăt învățate. Huck evadează de acolo, înscenând totul ca și cum ar fi fost omorât. El fuge pe o altă insulă unde se întâlnește cu un negru fugar pe nume Jim. Cei doi se duc pe o plută în statele libere, dar în drumul lor ei întâlnesc doi hoți care îl vând pe Jim ca sclav unui fermier, unchiul personajului de roman Tom Sawyer. Huck fuge și, împreună cu Tom, îl eliberează pe Jim în stil eroic, Tom dăruindu-i lui Jim patruzeci de dolari, iar Jim fiind foarte mulțumit și spunând că semnul că va fi iar bogat s-a împlinit plănuind să fugă cu toții în Teritoriul Indian. Huck Finn află și că tatăl lui era mortul din casa care plutea pe Mississippi. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Aventurile lui Huckleberry Finn - Mark Twain?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Aventurile lui Huckleberry Finn - Mark Twain și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Aventurile lui Huckleberry Finn - Mark Twain scrisă de Mark Twain. Aventurile lui Huckleberry Finn - Mark Twain a apărut în anul 2004. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2004 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Aventurile lui Huckleberry Finn - Mark Twain este editura HERRA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HERRA aici. Cartea Aventurile lui Huckleberry Finn - Mark Twain face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte rezonabil de groasă - are 256 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Aventurile lui Huckleberry Finn - Mark Twain și, de asemenea, sperăm că autorul Mark Twain, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII AVENTURILE LUI HUCKLEBERRY FINN - MARK TWAIN PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde